Giv dit hjem et el-tjek

Når man har købt et nyt hus, er der mange ting, som man skal have tjekket. Det er vigtigt at tjekke boligen, før man køber den, så man er sikret, at boligen står, som den skal. Det kan være, at boligen er udstyret med ulovlige elinstallationer, hvilket kan resultere i brand. Derfor er det en fordel at få en elektriker ud og kigge på boligen, før man køber den. Så hvis du har købt et nyt hjem i København eller omegn, kan det være en god idé at få en elektriker ud og få lavet en el rapport.

Få en professionel ud

El rapport i København udføres af professionelle el-installatører. Der er flere grunde til at få lavet et el-tjek. Hvis du står og skal sælge din bolig, kan det være en god idé at få lavet et el-tjek, omvendt er det også en god idé at få lavet et tjek på din nye bolig, hvis sælgeren ikke har fået det gjort. Det kan også være, at du bare gerne vil være på den sikre side og sikrer dig, at alle elinstallationer er, som de skal være.

Den sikre side er den bedste side

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt dine elinstallationer er ulovlige eller forældede, at det en god idé at få lavet et el-tjek, så du er på den sikre side. Derudover kan der også være andre ting, som kan skabe farlige situationer. Det kan være, at dine ledninger er blevet udsat for gnaveskader eller el-arbejde, der er udført forkert, disse ting kan også skabe brandfare. Når det handler om el, kan man ikke sige det nok gange, husk altid at være på den sikre side, og hvis du er det mindste i tvivl, så tag kontakt til en elektriker, som er faglært, herved kan du få den hjælp, som der er behov for.