Guide til valg af kaffemaskine til et kontor

Rigtig mange drikker kaffe i dag. Det er nærmest kaffen, der får dem gennem den travle morgen og arbejdsdagen. Derfor er det en fordel at have en god kaffemaskine på kontoret. Men hvordan vælger du en kaffemaskine til kontoret? Læs med videre her og find gode råd til valg af kaffemaskine til kontor.

Hvad er dit kontors kaffeforbrug?

Først og fremmest bør du overveje, hvor stort dit kontors kaffeforbrug er. Bliver der drukket rigtig meget kaffe, eller er det kun en lille smule? Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange der er på kontoret, samt om de alle drikker kaffe eller ej. 

Hvis der kun er få mennesker på kontoret, der ikke drikker så meget kaffe, kan det være en fordel at gå med en kaffemaskine med enkeltdispenser eller en drypkaffemaskine. Er der tale om et stort kontor, bør du kigge efter en anden løsning.

Hvilken kaffe skal der være mulighed for at lave?

Derudover bør du tænke over, hvilken type kaffe der skal være mulighed for at lave. Skal det være drypkaffe, er en drypkaffemaskine den bedste løsning. Skal der være mulighed for at lave espressobaserede drikke, bør du tage et kig på en espressomaskine.

Hvor stor må kaffemaskinen være?

Sidst men ikke mindst skal du finde ud af, hvor stor kaffemaskinen må være. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget plads der er på kontoret til en kaffemaskine. Du skal altså huske at tænke over pladsen, inden du vælger at købe en kaffemaskine.