Indretning af din bolig med en rød tråd

Går du også op i indretning af din bolig? Så skal du læse med her. Det bliver en større og større fritidsinteresse at dekorere og indrette dit hjem. Dit valg af møbler, farve på væggene, gardiner og sågar nipsting afslører meget om, hvordan du kan lide at bo. Det kan være svært at skabe en rød tråd, men de genstande, som går igen fra rum til rum kan hjælpe med det. Derfor kan du klik her og få inspiration til, hvordan gardiner kan skabe en sammenhæng i din indretning.

Tematikker i forskellige rum

En strategi til din gennemførte indretning kan være at beslutte dig for et bestemt tema til hvert rum. Det tema kan defineres ud fra farver, materialer, kulturelle objekter eller noget helt fjerde. Eksempelvis kan du vælge at have et køkken i hvid højglans, et badeværelse med fliser og en stue med møbler af læder. For at skabe en god sammenhæng mellem de tre meget forskellige stile, kan du bruge gardiner til at forene dem. Hvis gardinerne minder om hinanden i deres stil, så får du helt automatisk skabt en rød tråd igennem dine rum.

Gardinbussen rummer mange løsninger

Men det kan godt virke som lidt en uoverskuelig opgave at finde de helt rigtige gardiner til at forene dine forskellige rum. Her kommer gardinbussen på banen. Konceptet er rigtig smart, du får besøg af dygtige medarbejdere, som har et bredt udvalg af gardiner med til dig. Sammen afprøver i en masse forskellige kombinationer af både farver og modeller af gardiner. Når i har fundet en mulig løsning, måler de alle gardinerne og kommer med et overslag på prisen. Og så kan du frit vælge, om du vil have leveret gardinerne. Besøget er helt uforpligtende og koster dig ingenting. Dét er da værd at prøve.