Tips og tricks til din stueindretning

Der findes uendelige muligheder, når det kommer til indretningen af din stue. Stuen er ikke desto mindre den del af dit hjem, som du bruger flest af dine vågne timer i – sådan er det i hvert fald for mange danskere. Det er ofte også i stuen, at du tilbringer tid med dine gæster. Derfor bør du altså ikke gå på kompromis med din stues indretning.

 

Men hvordan indretter du så din stue helt perfekt? Dette er der som sådan ikke noget rigtigt svar på. Det kommer nemlig i høj grad an på dine personlige præferencer. Den perfekte stue varierer altså fra person til person. Du kan dog få et par tips og tricks til din stueindretning i de følgende to afsnit af denne artikel.

 

De helt rigtige hylder

Mange tænker indretning som noget, hvor de skal placere de rigtige ting de rigtige steder. Derfor glemmer mange også vigtigheden af æstetikken ved de hylder, som tingene er placeret på. Hylderne er altså ikke uvigtige, når det kommer til indretningen af din stue. Derfor bør du tænke over, hvordan dine hylder ser ud, når du indretter dit hjem. Hvis du er på udkig efter nogle nye hylder, finder du det største udvalg på nettet.

 

Tag udgangspunkt i din egen stil

Det kan være svært ikke at tænke en lille smule over, hvad andre synes om ens indretning. Men du kommer længst med at lytte til din egen mavefornemmelse og gennemføre den stil, som du har det bedst med.