Lider du af dårlig mave? Så er Paraghurt måske noget for dig?

Mange kan gå igennem perioder, hvor de har dårlig mave. Eller så findes der mange mennesker, der har en meget sensitiv mave, og desværre en uregelmæssig tarmflora, der skader og er ubehageligt på kroppen. Dette er også noget, der kan ske for dem, der skal ud og rejse, og måske vænne sig til en helt anden dagligdag med andre bakterier og råvarer til stede. Ikke alle kan slippe for de her slags konsekvenser og problemer, og derfor kan det være en god ide at anskaffe sig et håndskøbslægemiddel som Paraghurt.

Dette produkt kan være en yderst god behandling for dig, som har diarre, eller nemt får diarre og andre tarmproblemer. Paraghurt er et lægemiddel, der kan være med til at gøre din tarmflora mere normal og stabil, og på denne måde kan du fortsætte din hverdag eller udlandsrejse uden problemer og forstyrrelser. Paraghurt kan være et fremragende middel for dig med dårlig mave, fordi den netop indebære levende mælkesyreproducerende bakterier, som er med til at stabilisere alt det naturlige indhold, som du har i dit tarmsystem.

Ting du burde vide, inden du benytter dette produkt

Dette lægemiddel er ikke egnet for børn under 2 år, medmindre du har en anvisning fra lægen. Derfor bør du kun købe dette til dit eget forbrug, ellers kan det være en god ide at ringe til din egen læge angående produktet, hvis dit barn lider af dårlig mave eller uregelmæssig tarmflora. Hvis du har laktoseallergi, skal du også være forsigtig, da produktet som sagt indebære mælkesyrebakterier. Derfor bør du tænke dig om, og måske endda snakke med din egen læge inden brug. Det er også vigtigt at vide, at det er ikke er anbefalet at bruge dette middel, hvis du ammer eller er gravid. Dette bør kun gøres, hvis det er nødvendigt.

Er der bivirkninger fra Paraghurt?

Det vides ikke, om der er kendte bivirkninger fra produktet.