Sådan finder du de rigtige gardiner til din bolig

Det kan være svært at finde de rigtige gardiner til dit hus eller din lejlighed. Der er nemlig nogle ting, som man skal være opmærksom på, for at have de bedste forudsætninger for at vælge de rigtige gardiner i første hug. Her kan du læse lidt mere om hvilke produkter der er derude, og hvordan man bedst danner sig et overblik.

Hvor stort bor du?

Har man et dejligt stort hus, er der god plads til at lade gardinerne fylde lidt mere, end hvis man bor lidt mindre. I huse med store rum og brede vinduespartier, kan almindelige gardiner være det helt rigtige og man kan sågar overveje lamelgardiner, hvis man gerne vil tilføje lidt minimalistisk elegance til sin bolig.

Bor man derimod i et mindre hus eller i en lejlighed, kan den slags gardiner hurtigt optage for meget af den dyrebare plads og frarøve lokalet unødvendigt meget luft og rum. Her kan det være en bedre idé med sådan noget som plissegardiner.

Der er ret mange forskellige slags, og mulighederne for hvordan de kan styles er mindst lige så talrige. Derfor kan det være en smart idé, at få produkterne bragt til i dit eget hjem, før du laver den endelige handel.

Vælg gardinerne i dit eget hjem

I dag kan man få fat i noget der hedder gardinbussen, det er et koncept, som går ud på at bringe produkterne til dig, så du kan se om de passer til dit eget hjem. På den måde sikrer du dig, at du ikke tager det forkerte valg, hvilket der er større chance for, når du står nede i butikken. Så hvad enten du skal have flotte lange stofgardiner til din stue, eller et enkelt plissegardin til soveværelset, er der mulighed for at se det i boligens kontekst, før du tager den endelige beslutning.