Sådan indretter du et mørkt badeværelse

Mange vil gerne have et hyggeligt og stemningsfuldt badeværelse. Det kan du opnå ved at benytte varme, mørke farver indretningen.

www.flottebade.dk, kan du finde alt hvad du har brug for, for at indrette dit badeværelse.

Hvad er fordelene ved et mørkt badeværelse?

En af de helt store grunde til at indrette dit bad i mørke toner, er at det virker beroligende og afslappende. Men vær opmærksom på at dit bad kan komme til at synes mindre, når du går efter det mørke udtryk.

Men ønsker du at opnå en oase i et spa- wellness- miljø, som oser af velvære, afslapning og ro, så kan de mørke nedtonede farver være det helt oplagte valg.

Produkter til et mørkt badeværelse?

Men hvilke produkter skal du så vælge til indretning af et mørkt badeværelse?

Klinkerne, kan vælges i mørke brændte toner, brunlige, rødlige nuancer frem for det helt sorte, som let kan blive for meget af det gode.

Møbler i mørke, varme træsorter, kan med fordel vælges, da de fremstår roligt og dæmpet.

Lys: Skab lys flere steder på badeværelset og sørg for at disse kan tændes hver for sig, men også at de kan dæmpes, eller skiftes imellem lys i varmere toner, så man kan skabe en stemning ved hjælp af lyset.

Armaturer: Vandhaner og brusere, kan vælge i farver som messing og kobber, som vil passe virkeligt godt til klinker i brændte toner. Det giver et eksklusivt og luksuriøst udtryk. Også sorte armaturer er et populært valg til de mørke badeværelser.

Bruseafskærmninger: I dag kan glas afskærmninger også leveres med messing eller kobber beslag og hængsler. Men også selve glasset kan bestilles i mørke varme varianter, som gråtonet, eller bronzetonet farve.

Badtilbehør: Toiletpapirholdere, håndklædekroge, sæbedispensere osv, kan vælges i mange af de samme overflader, som armaturer, men kan også levere i trævarianter, eller tonet glas,.