Tips og tricks til dagligstueindretningen

Stuen er på mange måder et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er for det første her, at du tilbringer størstedelen af tiden med dine gæster, og så er det også i stuen, hvor du for alvor kan give dit indretningsgen frit spil. Stuen har nemlig ikke nogle praktiske nødvendigheder på samme måde som eksempelvis køkkenet og badeværelset. Derfor er det altså med andre ord kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til indretning af stuen.

Derfor kan det også gå hen og blive en anelse forvirrende, når stuen skal indrettes. Med alle de muligheder kan det være svært at finde frem til, hvordan stuen indrettes bedst muligt. Derfor får du i de følgende to afsnit af denne artikel et par tips og tricks til, hvordan du kan indrette din stue.

Find et samlet udtryk

Der findes ikke nogen gylden regel for, hvordan du bør indrette din stue. Det vigtigste er blot, at du følger din mavefornemmelse og finder en stil, som du føler dig hjemme i. Du skal altså ikke tænke på, hvad dine gæster vil synes. Det er din stue, og derfor er det også vigtigt, at du tager udgangspunkt i dette, når den skal indrettes. For at finde frem til din stil kan du eventuelt tage udgangspunkt i et bestemt udtryk, som du synes om. Det kan være en bestemt farve, en bestemt stilart eller en bestemt kultur.

Gå ikke på kompromis med dine møbler

En stor del af stuens indretning udgøres af møblerne. Derfor bør du ikke gå på kompromis med dine møblers kvalitet. Du kan sagtens finde nogle billige møbler, men her risikerer du også, at disse møbler skal udskiftes om et par år. Gå derfor gerne efter høj kvalitet. Især i forhold til sofaborde, som bruges jævnligt. Du kan finde mange forskellige sofaborde i høj kvalitet på nettet.