Bæredygtig renovering af huset

Har du overvejet at købe det store flotte hus, som du længe har haft et gode øje til, men ikke tør fordi der er for meget der skal gøres ved huset? Måske virker projektet for stort? Eller måske har dit kære gamle hjem længe trængt til nyt tag og nye vinduer, men du er usikker på om det kan betale sig at renovere i stedet for at bygge nyt.

Ønsker du at være god ved miljøet?

Hvis du ønsker at være god ved miljøet, er det fordelagtigt at renovere frem for at købe nyt.

Der bliver udledt mindre co2 ved at renovere, end ved at rive ned og bygge op igen, eftersom der bliver udledt store dele co2 fra bygge- og anlægsbranchen. Desuden kommer store dele af vores affald fra denne branche.

Der er også plads til drømme i de gamle huse

Flere og flere får bygget arkitekttegnede huse, og dermed skræddersyet deres hjem fuldstændigt efter deres drømme. Det er dog vigtigt at huske at disse drømme også kan komme til virkelighed i et gammelt hus, hvis man får en kyndig og professionel hjælp fra Tømrer Odder .

Der er gået mode i de gamle huse

Man ser i flere og flere boligprogrammer og magasiner, at der er blevet populært at bygge gammelt op til noget nyt. På denne måde får man mulighed for at vise sin kreative og håndværksmæssige evner. Desuden er det for mange en fed følelse at kunne give liv til noget andre har givet op på.

Der er hjælp at hente

Måske er du allerede ret godt tilfreds med husets indretning, men ønsker egentlig bare at få det til at skinne igen. Måske med nogle nye vinduer? Et nyt tag? Eller en tilbygning så der er bedre plads til børnene. Alt kan lade sig gøre, med den rigtige hjælp.