Harpet muld, der gør din have sommerklar

Vi går varmere tider i møde og det får mange mennesker til igen at hoppe ud i haven, for at gøre den klar til forår og sommer. Der er mange ting man kan gøre for at gøre sin have klar, og i denne guide får du nogle råd til, hvad du kan investere i, hvis din have skal være klar til sommer!

Harpet muld, der gør din have klar til varmere tider!

Er du træt af jord, som er fuld af sten, rodrester, ler-klumpen og andet skidt? Så kan du måske overveje at købe noget harpet muld. Harpet muld er nemlig fri for at dette, da harpet muld består af frisk, afrømmet jord. Du kan købe harpet muld i mange forskellige mængder. En stor mængde, der er særlig populær er en big bag. En big bag svarer cirka til 7 trillebøre. En big bag med harpet muld vejer cirka 1000 kg. og leveres på en palle.

Hvad kan man bruge harpet muld til?

Du kan bruge harpet muld til flere forskellige formål. Harpet muld er dog især velegnet til brug, hvis du skal anlægge et havebed eller en græsplæne. Her er nemlig vigtigt at jorden er ren og afrømmet. Derfor passer harpet muld godt til dette formål. Det er også nemt at plante træer og urtebed i harpet muld. Du kan derfor nemt få brug for en stor mængde af dette, da muldet er godt til mange formål. Dernæst vil din have være dig taknemmelig, hvis du planter med jord uden alt for meget skidt i.

Hvor meget har jeg egentlig brug for?

Det kan være svært helt at vide, hvor stor en mængde du egentlig har brug for, når du bestiller dine materialer. På nogle hjemmesider, har du mulighed for at gå ind og beregne, hvor stor en mængde du har brug for til dit næste haveprojekt. Mængdeberegneren gør det nemmere for dig at finde ud af, hvor meget du har brug for. Så sikrer du dig, at du hverken kommer til at købe for meget harpet muld, eller for lidt.

Kan jeg få det leveret til min grund?

Du kan sagtens få leveret materialerne til din grund. Det kræver dog kun at din grund har et godt kørefast underlag, som for eksempel asfalt eller fliser. Hvis ikke du har asfalt eller fliser der hvor du skal have leveret materialerne til din have, kan det blive en udfordring at få materialerne leveret. Derfor bør du undersøge mulighederne grundigt inden du bestiller en levering af materialer.

Hvad koster det at få leveret en big bag?

Det kan være at du sidder og tænker at det måske kunne være frygtelig dyrt at få leveret en big bag til din grund. Men frygt ikke – hvis du skal have leveret til enten Jylland eller Fyn er det nemlig gratis. Skal du have leveret til Sjælland, skal du stadig ikke frygte prisen for leverance. Der er prisen nemlig kun på 100 kr. Så kan du nemt få gjort din have klar til foråret og sommeren. Du kan se flere priser inde på virksomhedens hjemmeside.