Hyggelige aftener på terrassen

Ser du frem til sommer, hvor du forhåbentlig kan sidde ude og nyde de lange, lyse aftener? Noget af det, der er rigtig skønt ved sommeren, er den summen af insekter, der er at høre, sammen med fuglesang og lune vindpust, der en gang imellem når helt ind i det hul af læ, I formentlig har jer på jeres terrasse. Måske I endda har et sæt af loungemøbler, man kan ligge og slænge sig i. Det er skønt, hvis man sidder med en bog eller et par høretelefoner i, og man bare kan lade sig rive med.

Til gengæld er det måske lidt rarere at have ordentlige havestole, hvis man gerne vil sidde og spille et spil. Ludo er ikke særligt sjovt, hvis man skal bøje sig akavet forover for at nå ned til et lavt bord. Så er det bedre at have et ordentligt havebord med tilhørende stole, der fungerer fuldstændig som et spisebord ville gøre det indendørs. Det gør det også meget nemmere at servere mad for gæsterne udendørs.

Hvad skal man gå efter?

Når du kigger på havestole, har du garanteret et mål. Måske du har set et sæt stole i nabolaget, som du virkelig godt kan lide. Der er mange forskellige ting at tage højde for. Nogle stole er fuldstændig simple, men sat sammen med en lækker hynde i god kvalitet står du pludselig med et produkt, der virkelig kan skille sig ud. Det er vigtigt at sørge for enten at lægge hynderne i læ og tørvejr hver aften, eller alternativt at have nogle, der kan tørres af og tåle vand.

Selve stolene kan være lavet på mange måder. Mange har fletstole, som er vedligeholdelsesfri og højest skal tørres over med en klud en gang imellem. Andre kan godt lide stole i træ, der har godt af at blive olieret i hver sæson.