Træt af ukrudt, så findes der heldigvis en løsning

Ukrudt er irriterende, og det kommer altid på de værste steder, hvis man ikke holder haven ved lige. Hvis man gerne vil holde ukrudt nede, skal man sørge for at pleje sin have med jævne mellemrum, så ukrudtet ikke får lov til at gro. Når man plejer en have jævnligt, vil det heller ikke tage så lang tid. En plejet have er en flot have. Selvom plejning er en ideel løsning mod ukrudt, er der også en anden løsning, som man kan benytte sig af. Senurt, som på latinsk hedder Sedum, er en hårdfør plante, herved kan man anvende sedummåtte imod ukrudt i haven.

Slip for ukrudtet med en plante

Er du en af mange, som gerne vil slippe af med alt dit ukrudt, kan det være en fordel at benytte Sedummåtte. Sedum er en plante, som er meget tørketålende og robust. Derfor er den velegnet til tagbeplantning, bunddække og andre tørre steder, da Sedum kan klare sig uden vand i meget lang tid, derfor er Sedummåtte en oplagt måde at slippe for ukrudt. Det er en fordel, da din have vil være flottere. Fordelen ved Sedummåtte er, at man kan anvende dem mange steder, såsom rundt om træer, i sand og grus ved stranden, i midterrabatter på motorveje, grønne tage og mange andre steder, hvor ukrudtet ikke hører hjemme. Derfor er anvendelsesmulighederne store for Sedummåtter.

Spørg en professionel til råds

Sedummåtte kan på mange måder være en stor fordel at anvende, da du vil kunne bruge dem der, hvor ukrudtet ikke hører hjemme, det gælder både i privatområder men også offentlige. Det er en god idé at læse kort op på sedum, da der er nogle praktiske forhold, man skal undersøge, før projektet starter. Det er altid en god idé at spørge en byggesagkyndig til råds, inden man går i gang.