Sådan skaber du den perfekte terrasse

En terrasse kan hurtigt blive kedelig og grå, når den står ude i vind og vejr hele året. Det er derfor en god ide at fokuserer på en god og hyggelig indretning.

Effekten af forskellige overflader

Det kan hurtigt blive træ og atter træ på en terrasse, som oftest er bygget af forskellige eller samme trætype. En god idé er derfor at indføre forskellige tekstiler og overflader. Man kan det gamle bord og bænkesæt af træ skiftes ud med at nyt loungeområde af bambus, eller måske male nogle af alle de forskellige overflader i forskellige farver? Det kan være gulvbrædderne skal være sorte som kontrast til resten af terrassen?

Hvilken stemning ønsker og forventer du?

Det er en god ide at sætte sig ned, og måske endda skrive ned, hvad man forventer at en terrasse skal kunne. Har du brug for et sted, hvor du kan dyrke yoga om morgenen i sommerhalvåret? Et sted hvor du kan have udendørs køkken? Eller et sted hvor du kan nyde de sene aftentimer om sommeren? Hvis du ønsker et sted hvor du kan nyde de sommeraftenerne med venner og familie, kan det være en stor fordel at investere i low glare terrassevarmer. På den måde sikre I jer mod de kølige danske sommeraftener. Stadig med mulighed for at sidde ude og nyde hvad naturen og den friske luft tilbyder, uden at skulle blive signeret at det røde lys som man ofte vil forbinde med varmelamper.

Man kommer langt med udsmykning

Man behøver heldigvis ikke have skruet hænderne rigtigt på for at skabe forskellige rum på sin terrasse. Man kan komme langt med udsmykning, som går i forlængelse af det indendørs rum. Måske skal du have krukker i forskellige farver og overflader, for at skabe liv og farver samt hjælp til at skabe afdelinger?